11.10.16

Дневник на пешеходеца – ден 2

Още снощи установих, че не е нужда твърде динамична музика, за да поддържаш бързо темпо при пешеходене. Смених Rammstein с Anja Garbarek и искрено я препоръчвам за физически дейности, при които се изисква повече повторение, сравнително равно темпо и позитивна нагласа. В тази връзка – да, би трябвало да става и за секс.
А иначе успях да сваля времето за пристигане на 40 минути, но с голям зор, така че в бъдеще мисля да се придържам към цел 45. Нямам нужда от рекорди преди началото на работния ден.

Резюмето за тази сутрин:
Още на „Солунска“ да срещнеш слънчева бивша колежка носи само усмивки в началото на деня.
На „Денкоглу“ живеят 2 котета на около 6 месеца, тигрови и доста гальовни.
Не съм препоръчвала бистро „Любимото“ на „Паренсов“, но тази сутрин на един светофар 2/3 от страхотните му собственици ми махаха от автомобила си и беше поредна среща, носеща усмивки в началото на деня. Ще ви се усмихнат и на място.
А в последните метри преди местоработата ми – още един бивш колега, с когото ни свързва служебна история от преди 13 години, която е толкова забавна, че чак няма да ми повярвате, ако я разкажа.

И това само за 40 минути. Всъщност след толкова срещи започвам да си мисля, че ако не видя нищо интересно по път, може да стигна и за 35 минути :)

No comments: