9.8.06

буквите.орг


КФМ
KFC
ПДП
...
Момичета, всички ли сме се оплели в една абревиатура, която ни е обсебила както формулата за отслабване анорексичка? Като мантра, като молитва, като клетва, като проклятие... Защо не познавам една жена с нормален личен живот? Всъщност познавам. Една. Останалите чакаме, желаем, без да сме искани, искаме, но не може, може, но не трябва, може, трябва, искаме, но не става... Остават ни само буквите, които да повтаряме на масата в Уго, Дивака, Дон Домат... Буквите се превръщат в единствен и естествен завършек на разговорите ни, в естествено пасващ крайник. Естествен почти като мъжкия пенис - носят ни вербален оргазъм. Единственият възможен ни оргазъм.
Буквите. орг.
А ние сме демократичните сили. Демократично възприемаме любовта към колега, по-възрастен мъж, женен мъж, стига той да е носителят на заветно трибуквие. Което го е превърнало в сутрешна, обедна, вечерна и най-вече нощно овлажняваща /забавляваща/(не)задоволяваща мисъл. Само че не сме в съюз. Съюз няма и това е причината да прибягваме до абревиатурите.
Това означава ли, че, вторачени в марката, в абревиатурата, сме обречени на политическо не-бъдеще? Живеем с миналото (същински десни лидери), а не действаме адекватно в настоящето, може би дори нямаме платфолма за бъдещето.
Чувствам моята предизборна кампания безнадеждна (въпреки невероятно топлите коалиционни отношения от последните дни).

No comments: