16.9.06

порното през призмата на...


Порното през призмата на Габриел Гарсия Маркес. Жената в порното като участник в романа "Есента на патриарха".

Няма пряка реч. В продължение на десетки страници. Тя не говори. Тя е описвана от камерата. Анална фиксация. Макар че и "орална" е подходящо. Вагинална. Три женски органа и нито една дума. А единият е и единственият, с който може да се артикулира не- и съответно членоразделна реч. Но разделение на членовете няма. "Колкото повече, толкова повече". Да живее Мечо Пух, въпреки че мястото му май не е в този пост. Кому е нужна дума, когато камерата изпълнява ролята на нобелов лаурет в описването на обречеността. Обреченост на "Сто години самота". И нито една дума. Обреченост на лицево-челюстна еякулация.

Порното през призмата на Simply Red, "Your eyes": "I wanna look into your eyes again, I wanna look into the windows of your soul".

Оралност, придружена от задължително взиране. Нейните в неговите очи. Нейните прозорци към душата. В които прозира усещането за изпълнен професионален дълг. Добра свирка за добър хонорар. "Добро момиче, аз му пея, то ми свири". Ъпсурт. Windows на Microsoft - абсолютен онанизъм в костюма на добре свършена работа. Гледане в очите. Просълзяване. От грижа към клиента? Не, просто от напрежение в сливиците. Очите на упражняващата се в музикалност жена - отворен прозорец към света. Свят, в който свирката е средство, но в никакъв случай цел. А ти духаш ли в правилните ситуации и на правилните хора? "А ти записа ли се комунист"? Стар лозунг, но смисълът е същия - навряха ли ти го достатъчно дълбоко в орален аспект с цел достигане на псевдопозитиви? В първия случай - за да имаш работа, образование, дом, пари и прочие. Във втория - москвич, ежегодна почивка в станцията на предприятието на морето...

Порното през призмата на "Изгубени в превода".

Понякога хората се разбират само с поглед. Или посредством предоставения им сценарий. Той влиза, тя е нацупена. Той пита "Аз ядосвам ли те", тя продължава да се цупи, но по-малко. Той я пита същото, тя се усмихва. След 30 секунди тя вече проверява колко дълбоко може да проникне пенисът му във всяко едно нейно отверстие. Кому са нужни думите, когато "по делата ще ги познаете". Да ме прощава Господ. Жената не просто е безмълвна, най-вероятно от възторг пред вида на неговата неописуема мъжественост. Тя НЕ РАЗБИРА какво й се говори.

Порното през призмата на Salamander.

Приятелко, чукали ли са някога обуката ти? А ти чукал ли си нечии ток и подметка? Не? Пропуснал си. В порното това отдавна е класика. Грешката да се поправи своевременно! Нужна е една (поне) обувка с 13-15 сантиметров дебел ток в стил "края на `90-те в "Чака-рака". Успех! Дано боята за обувки не е канцерогенна.Жената е своята плът. Това, което е вътре в нея, било то мозък, душа и т.н., вече не е женско. Не е и женствено. То е унисекс. То не предивзиква, не възбужда, не стимулира. Виж, за симулирането спор няма.

No comments: